Om Tollsjekk.no

Denne nettsiden er et resultat av en voksende frustrasjon rundt mangelen på nøytral informasjon om kredittkort på internett. Jeg er en mann i 30-årene som selv har slitt med å finne frem i jungelen av opplysninger rundt slike kort.

Etterhvert har jeg fått nok erfaring til å føle at jeg kan komme med gode råd til andre. Derfor har jeg opprettet dette nettstedet med tanke på å spre lettfattelig informasjon om kredittkort til nordmenn.

Her fokuserer jeg på de viktigste punktene, uten å gå så mye i detalj at det blir vanskelig å henge med. Tanken er at andre skal slippe å lete i timesvis for å få svarene på de viktigste spørsmålene. I tillegg sammenligner jeg forskjellige kredittkort for å vise både fordeler og ulemper ved disse. Mange er kritiske til denne typen kort, og det vil sikkert være delte meninger om denne nettsiden. Mitt fokus er derimot å gi den beste informasjonen om et produkt som er svært populært blant nordmenn.